Näin saavut hoitolaan

Sijainti ja pysäköinti

OULU

Hoitola sijaitsee Tuirassa, keskustasta Tuiraan päin tullessa liikennevaloista oikealle Koskitie ja heti oikealle pihaan. Liikkeen edessä ilmaiset asiakaspaikat 6 kpl, mutta näille paikoille pysäköidessäsi tarvitset hoitolasta parkkiluvan. Muistathan myös palauttaa luvan lähtiessäsi.  Koskitien varressa on paljon kiekkopaikkoja, joihin et tarvitse sisältä parkkilupaa, joten nämä paikat ovat helpoimpia pysäköintiin. Meille pääsee kätevästi myös bussilla, pyörällä ja jalan. Samassa talossa toimii myös parturi-kampaamo Moku.

ROVANIEMI

Toimipisteemme sijaitsee keskustan kupeessa, osoitteessa Pohjolankatu 19-21 (Kairaportti). Sisäänkäynti on Pohjolankadun puolelta rappukäytävään ja tilamme ovat kolmannessa kerroksessa, huoneisto 39 (summeri numero 39). Kairatien apteekin takana sekä Kairatien varrella on paljon kiekkopaikkoja autolle.

SAAPUMINEN JA AUKIOLO

Saavuthan täsmällisesti mikäli mahdollista, niin takaamme jokaiselle rauhallisen hoitohetken ja minimoimme yhtäaikaisen henkilömäärän hoitolassamme. Hoitojen väliin on myös varattuna hetki hoitohuoneiden siivoamiseen ja henkilökunnan tauoille. Lahjakortti- ja tuoteostoihin toivomme ilmotusta saapumisestasi etukäteen, jotta voimme varautua tuloosi ja olla varmasti paikalla.

Olemme avoinna vain sopimuksen mukaan, mutta laita rohkeasti viestiä 0442726653/Anna, 0400182208/Sini, 0400951570/Pinja, 0408677531/Saila-Mari tai 0409634280/Mia mikäli tarvitset aikaa etkä löydä sopivaa nettiajanvarauksen kautta. Samat puhelinnumerot toimivat myös peruutuksiin (tekstiviestinä).

Varausehdot

Varatessasi ajan sitoudut noudattamaan varausehtojamme.

Sinulle varataan henkilökohtaista ammattilaisen työaikaa, josta emme saa palkkaa mikäli aikaa ei käytetäkään. Alle 48 h aiemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista joudumme veloittamaan 75% hoidon hinnasta. Käyttämätön aika olisi voinut olla tarpeellinen ja mieluinen jollekin toiselle. Voit peruuttaa tekemäsi varauksen sähköpostivahvistuksen lopussa olevasta linkistä, tai voit laittaa myös tekstiviestin. Tekstiviestiperuutus on vahvistettu, kun vastaamme viestiisi. Emme valitettavasti ehdi lukea sähköpostiamme niin usein, että äkilliset peruutukset tavoittaisivat meidät varmasti ajoissa sitä kautta, joten sähköpostiperuutuksia emme ota huomioon. Mikäli yrität soittaa mutta emme pääse vastaamaan, laitathan tekstiviestin.

Äkillisissä sairastapauksissa ajan siirtäminen on mahdollista. Korvaavaa aikaa ei kuitenkaan voi peruuttaa veloituksetta. Korvaavan ajan tulee olla 1 kuukauden sisällä alkuperäisestä varatusta ajasta.

Ohjeita sokerointiasiakkaille

Ikäraja hoitoihimme on 16 vuotta ja brasilialaiseen sokerointiin 18 vuotta. 

Sokerointi on paitsi karvanpoistomenetelmä, myös tehokas kuorinta iholle. Ethän kuori ihoasi sokeroitavalta alueelta 2-3 päivää ennen tai jälkeen sokeroinnin. Vältäthän myös saunomista, uimista ja hikiliikuntaa sokerointipäivinä, suihkussa voit käydä normaalisti. Brasilialainen sokerointi onnistuu myös kuukautisten aikana, mikäli käytät tamponia tai kuukuppia.

Olethan poistamatta ihokarvoja sokeroitavalta alueelta vähintään viikon ajan ennen sokerointia, mielummin vieläkin pidempään. Saamme sokeroitua sinulle paremman tuloksen, kun et tule aivan minimittaisen sängen kanssa. 🙂

Olisi hyvä välttää deodoranttia, kosmetiikkaa, itseruskettavia ja auringonottoa sokeroinnin jälkeen samana päivänä, joten huomioithan nämä kun suunnittelet ajanvarausta. Emme suosittele sokerointia lääkekuurien (mm. Roaccutan) aikana emmekä vähään aikaan kuurin päättymisen jälkeen.

Ohjeita ripsiasiakkaille

Ripsien puhdistus

Ripsien pysyvyyden ja silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että ripset ovat mahdollisimman puhtaat ennen pidennysten asennusta. Tästä syystä toivomme, että saavut ripsiajallesi ilman silmämeikkiä.

Mikäli et noudata ripsien kotihoito-ohjeita (mm. pesu päivittäin ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistustuotteella), emme valitettavasti voi antaa ripsipidennyksille takuuta. Ripsirajaan ja ripsiin kertyy päivittäin likaa, mm. ihosta irtoavaa talia, meikin jäämiä, ilmansaasteita, pölyä, hikeä ja kyyneleitä, jotka paitsi haittaavat liiman tarttumista, myös aiheuttavat silmillesi tulehdusriskin, mikäli niitä ei päivittäin pestä pois. Meikin käytöllä tai käyttämättömyydellä ei ole merkitystä pesutarvetta ajatellen, joten vaikka et käyttäisi meikkiä tulee ripset puhdistaa.

Ripsipidennykset pysyvät kauniimpana pidempään kun peset ne päivittäin – ethän siis suotta varo ripsien kastumista. Saat ohjeet ripsien pesuun käyntisi yhteydessä ja voit ostaa meiltä myös tuotteet kotiin pesua varten. Älä epäröi kysyä, mikäli jokin asia askarruttaa!

Ripsien pysyvyys

Voit treenata, käydä suihkussa yms jo samana päivänä ripsien asennuksesta, mutta saunaa suosittelemme välttämään ainakin muutaman tunnin ajan.

Huomaathan, että ripset eivät välttämättä pysy jos sinulla on;

  • kilpirauhassairaus
  • raskaus, imetys tai muu hormonitoiminnan poikkeustila
  • antibioottikuuri
  • alle 24 h päihtymyksestä
  • alle 12 h solariumissa käynnistä
  • rasvainen iho
  • työ tai harrastus, jossa ripsesi altistuvat jatkuvasti esimerkiksi rasvalle tai lämpötilojen vaihtelulle
  • lasimainen ripsi
  • nopea ripsien kasvu
  • tapana hieroa silmiäsi tai nukkua vatsallaan

Tavoitteenamme on tehdä kaikille asiakkaille heille sopivat ja kestävät ripsienpidennykset. Joskus käy kuitenkin niin, etteivät ripset syystä tai toisesta pysy toivotulla tavalla. Reklamaatiotilanteissa pyydämme ilmoitusta 7 vuorokauden sisällä ripsien asennuksesta. Pyrimme järjestämään yhden korjauksen, jonka jälkeen katsotaan tilannetta yhdessä uudelleen. Mikäli ripset eivät pysy korjauksenkaan jälkeen, suosittelemme kokeilemaan eri tekijää. Tekniikoita, tuotteita ja tyylejä on erilaisia, ja jokin toinen tekniikka saattaa sopia juuri sinun ripsillesi paremmin. Mikäli emme pysty jäljittämään huonon pysyvyyden syytä, emme voi myöskään sitä korjata jolloin tilanne ikään kuin kiertää kehää.

Varaathan aikaasi ripsien pikahuoltoon 1 h, klassisten huoltoon 1,5 h, volyymitäyshuoltoon tai uusiin klassisiin ripsiin 2 h ja uusiin volyymiripsiin 3 h. Emme välttämättä saa täytettyä ripsiäsi täyteen, mikäli varaat lyhyemmän ajan kuin ripsiesi tilanne vaatii. Mikäli olet epävarma siitä, minkälaisen ajan tarvitset, ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä.

Meille on ensisijaisen tärkeää luonnonripsiesi terveys ja turvallisuus, joten arvioimme yksilöllisesti, kuinka pitkää ja näyttävää kuitua juuri sinun ripsiisi voidaan asentaa. Muistathan, että tämä toimintatapamme on sinun itsesi parhaaksi. Kunnioitathan ammattilaisen pitkään harjoiteltua käsityötä, etkä käytä ripsipidennyksiisi ripsiväriä sekä noudatathan sinulle annettuja kotihoito-ohjeita.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Sydämellisesti tervetuloa!