Kauneushoitolan palvelut

Hinnasto

Voimassa 1.2.2022 alkaen.

 

Kasvohoidot

Kasvohoitomme toteutetaan kotimaisella Unna Nordic-tuotesarjalla.

Unna Nordic on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka mukana pääset rentouttavalle, aistejasi hellivälle metsäretkelle. Pyrin toteuttamaan juuri sinun ihosi ja toiveidesi mukaisen kasvohoidon, jonka aikana voit keskittyä vain ja ainoastaan itseesi. Tunnelmallinen valaistus, kaunis sisustus, rentouttava musiikki ja lempeät otteet yhdistettynä Unnan metsäiseen tuoksumaailmaan muodostavat hemmottelevan kokonaisuuden. Myös ihonpuhdistus sisältää hieronnan decolteelle, niska-hartiaseudulle sekä kasvoille. Tervetuloa hellimään mieltä ja ihoa lämmitetylle hoitopedille. -Anna

Pikakasvohoito

Tulossa juhlata tai tärkeä tapaaminen? Haluatko saada meikille mahdollisimman hyvän pohjan? Vai onko sinulla vain hetkinen aikaa käytettävänäsi? Valitse silloin pikakasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja lyhyen hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion, tehoaineet ja loppuvoiteet.

30 min 44 €

Ihonpuhdistus/Ultraäänipuhdistus/Timanttihionta

Mikäli tunnet ihosi olevan puhdistuksen tarpeessa, valitse tämä hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmittäminen, mekaaninen ihonpuhdistus/ultraäänipuhdistus/timanttihionta, rauhoittava naamio ja hoitotuotteiden levitys. Unna Nordic-hoidoissa myös ihonpuhdistukseen sisältyy decolteen, niska-hartiaseudun sekä kasvojen hieronta.

50 min 69 €

Täydellinen kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen tai laitehoidon (ultraääni tai timanttihionta), pitkän hieronnan kasvoille, niska-hartiaseudulle ja decolteelle, naamion, tehoaineiden ja hoitotuotteiden levityksen. Mikäli ihosi ei tarvitse ihonpuhdistusta tai haluat erityisen rentouttavan hoidon, teemme ihonpuhdistuksen sijaan pidemmän hieronnan. Erinomainen lahjaidea niin itselle kuin läheisellekin. Lämmitetty hoitopeti, metsäinen tuoksumaailma ja tunnelmallinen tila viimeistelevät kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Hoito pyritään toteuttamaan mahdollisimman äänettömästi, asiakkaan omaa hetkeä häiritsemättä. Pidemmän hoidon kesto riippuu ihon kunnosta ja tarpeista, toteutamme tarvittaessa sekä laitehoidon että mekaanisen puhdistuksen että pitkän hieronnan. Annamme aina myös ihonhoidon ohjausta hoitosi jälkeen sekä neuvomme tarvittaessa sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.

60 min 84 €

75-90 min 104 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä

Kulmien värjäys sisältää myös kulmien siistimisen.

15 €

Ripset ja kulmat 28 €

Vartalohoidot

Selän mekaaninen puhdistus

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lämpimät kompressit tai höyrytyksen, selän ihon mekaanisen puhdistuksen, rauhoittavan naamion ja loppuvoiteen.

45 min 55 €

Selän ultraäänipuhdistus

Sisältää alkupuhdistuksen, lämpimät kompressit tai höyrytyksen, selän ihon puhdistuksen ultraäänilaitteella, naamion ja hoitovoiteen.

30 min 49 €

Aromahieronta

Aromahieronta on eteerisillä öljyillä tehtävää klassista hierontaa, jonka vaikutukset riippuvat käytetyistä öljyistä. Hoito voi olla esimerkiksi rentouttava, virkistävä tai hengitysteitä avaava. Kosmetologimme opastavat mielellään sopivan öljyn valinnassa. Ihana myös lahjaksi!

90 min 75 €

 

 

 

Karvanpoisto sokerilla

Jos sheivaus kyllästyttää, saat helposti sisäänkasvaneita karvoja tai et halua koko ajan olla huolehtimassa ei-toivotuista karvoista, sokerointi on täydellinen vaihtoehto sinulle.

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja kaikilta kehon alueilta. Paitsi karvanpoisto, sokerointi on myös tehokas kuorintahoito vieden karvojen lisäksi mukanaan ihon kuolleen pintasolukon. Säännöllinen sokerointi hidastaa ja vähentää karvankasvua sekä antaa huolettoman sileän ihon pitkäksi aikaa. Käytämme laadukasta, kotimaista Lapinniemen Helmi-sokerointisarjaa.

Tervetuloa tutustumaan maailman makeimpaan tapaan pitää karvat poissa. Täydellinen tapa valmistautua lomamatkalle!

Löydät ajantasaisen sokerointihinnastomme ajanvarauksestamme.

Ripset ja kulmat

 • Ripsien tai kulmien kestovärjäys 21 €
 • Ripset ja kulmat 32 €
 • Ripset TAI kulmat toisen palvelun yhteydessä 12 €

Kulmien värjäys sisältää aina myös kulmien muotoilun/siistimisen nyppimällä.

Lash lift eli Ripsien kestotaivutus

Haluatko ripsiisi kaarevuutta, paksuutta ja väriä? Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsien värjäys sekä lisätään ripsiin Lash filler, joka vahvistaa ripsiä tehokkaasti ja tutkitusti tekee ripsistä paksummat jo kahden hoidon jälkeen. Taivutus kestää ripsissä niiden kasvusyklin ajan, keskimäärin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia tai antaa kaikkien taivutettujen ripsien vaihtua uusiin. Ripset voi halutessaan värjätä uudelleen taivutusten välillä. Ripsien hieromista, kastelua ja kuumuutta tulisi välttää 24-48h käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Minimiaika käsittelyn uusimiselle on 4 viikkoa.

Kestovärin kanssa 60 min 69 €

Ilman kestovärjäystä 45 min 59 €

Ripsien puhdistustuotteet

Ripsillämme on takuu vain mikäli asiakas käyttää ripsipidennyksille tarkoitettuja puhdistustuotteita päivittäin. Meiltä löydät kaiken ripsiesi hygienian ylläpitoon. Puhtaanapidolla ehkäiset monia ikäviä ongelmia kuten tulehduksia, mutta puhtaat ripset myös pysyvät kauemmin kauniina! Valikoimistamme löytyy Ekopharman, Chrissanthien, Cristel Studion sekä LashLoversin puhdistustuotteita.

Klassinen ripsienpidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi ripsikuitu. Ripsirivistö harvenee sitä mukaa, kun omat ripset vaihtuvat. Yleinen huoltoväli klassisessa pidennyksessä on noin 3 viikkoa. Tulethan ripsien laittoon meikittömin silmin, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan.

 • Klassinen ripsienpidennys 95 €
 • Pikahuolto 45-60 min 55 €
 • Huolto 90 min 65 €
 • Ripsipidennysten poisto 25 €
 • Swarovskin kristallit ripsiin 2 €/kpl

Quick Pick/Volume Xpress/Valmisviuhkaripset

Valmisviuhkat tarkoittavat ripsikuituviuhkoja, jotka on muodostettu valmiiksi tehtaalla. Tämä nopeuttaa ripsien asennusta huomattavasti, kun ripsientekijän ei tarvitse muodostaa viuhkoja käsityönä pinsettien avulla. Ripsien asennus vaatii kuitenkin vakaata ammattitaitoa, sillä myös valmisviuhkat täytyy asentaa suoraan, oikeaa liimamäärää käyttäen ja sopivan etäisyyden päähän ihosta. Myös luonnonripsien huolellinen erottelu on tärkeää, joten valmisviuhkoja ei vain ladota silmiin suinpäin. Valmisviuhkavolyymit sopivat erityisen hyvin asiakkaille, joilla on vaikeaa maata pitkään selällään.

 • Uudet valmisviuhkavolyymit 119 €
 • Huolto 75 min 70 € (Pinja) 75 € (Anna, Sini)
 • Pikahuolto 45-60 min 60 € (Pinja) 65 € (Anna, Sini)

 

Volyymiripset

Erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja voidaan liimata 2-7 kpl yhtä luonnonripseä kohti. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! Volyymipidennys on erittäin hellävarainen luonnonripsille, sillä 7 volyymikuitua painaa saman verran kuin yksi klassinen kuitu. Vaikka triplaisimme ripsiesi määrän, puolitamme pidennysten painon!

Volyymiripsien yleisin huoltoväli 4 viikkoa. Huollossa poistetaan huonokuntoiset kuidut ja asennetaan tilalle uudet. Huolto on kivuton eikä vahingoita luonnonripsiä. Käytössämme olevan tekniikan ansiosta et enää tarvitse 24-48 tunnin varoaikoja ripsien asennuksen jälkeen, vaan voit jatkaa tavallisia päivärutiinejasi normaalisti heti, kun astut ulos hoitolan ovesta.

 • Uudet ripset 129 €
 • Volyymiripsihuolto max. 5 vkoa 79 €
 • Pikahuolto 45-60 min 55 €
 • Ripsipidennysten poisto 25 €
 • Swarovskin kristallit ripsiin 2 €/kpl

 

Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito 65 €

Perinteinen jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, hieronnan ja hoitovoiteen.

-lakkaus + lakkapullo kotiin + 7 €

Spa-jalkahoito 79 €

Spa-jalkahoito sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan ja kosteuttavan naamion sekä lakkauksen ja lakkapullon kotiin.

 

 

Kädet ja kynnet

Käsien hoito 39 €

-Sisältää käsien kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsien ja käsivarsien hieronnan sekä hoitovoiteen

Käsien hoito lakkauksella (sis. lakkapullon kotiin) 46 €

Spa-käsihoito 59 €

-Sisältää perushoidon lisäksi kuorinnan ja naamion käsille

Parafiininaamio käsille hoidon yhteydessä + 10 €

Shellac-kestolakkaus 49-65 €

Sinulle varataan henkilökohtainen ammattilaisen aika. Alle 48 h ennen hoitoajan alkua peruutetuista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista joudumme veloittamaan 75 % hoidon hinnasta. Käyttämätön aika olisi voinut olla tarpeellinen jollekin toiselle. Äkillisissä sairastapauksissa ja muissa hätätilanteissa ajan voi siirtää toiselle päivälle, uutta varattua aikaa ei voi peruuttaa veloituksetta eikä siirtää. Peruutukset varausvahvistuksen lopussa olevasta linkistä, soittamalla tai tekstiviestillä (peruutus on tullut perille kun vastaamme siihen).