Kauneushoitolan palvelut

Hinnasto

Voimassa 1.1.2024 alkaen.

 

Kasvohoidot

Kasvohoitomme toteutetaan kotimaisella Unna Nordic-tuotesarjalla.

Unna Nordic on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka mukana pääset rentouttavalle, aistejasi hellivälle metsäretkelle. Pyrimme toteuttamaan juuri sinun ihosi ja toiveidesi mukaisen kasvohoidon, jonka aikana voit keskittyä vain ja ainoastaan itseesi. Tunnelmallinen valaistus, kaunis sisustus, rentouttava musiikki ja lempeät otteet yhdistettynä Unnan metsäiseen tuoksumaailmaan muodostavat hemmottelevan kokonaisuuden. Hoitojen aikana emme palvele muita asiakkaita.

Pikakasvohoito

Tulossa juhlata tai tärkeä tapaaminen? Haluatko saada meikille mahdollisimman hyvän pohjan? Vai onko sinulla vain hetkinen aikaa käytettävänäsi? Valitse silloin pikakasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja lyhyen hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion, tehoaineet ja loppuvoiteet.

30 min 44 €

Ihonpuhdistus/Ultraäänipuhdistus/Timanttihionta

Mikäli tunnet ihosi olevan puhdistuksen tarpeessa mutta et kaipaa kasvohierontaa, valitse tämä hoito. Alkupuhdistus, kuorinta, ihon lämmittäminen, mekaaninen ihonpuhdistus/ultraäänipuhdistus/timanttihionta, rauhoittava naamio ja hoitotuotteet.

50 min 69 €

Täydellinen kasvohoito

Hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen tai laitehoidon (ultraääni tai timanttihionta), pitkän hieronnan kasvoille, niska-hartiaseudulle ja decolteelle, naamion, tehoaineiden ja hoitotuotteiden levityksen. Mikäli ihosi ei tarvitse ihonpuhdistusta tai haluat erityisen rentouttavan hoidon, teemme ihonpuhdistuksen sijaan pidemmän hieronnan. Erinomainen lahjaidea niin itselle kuin läheisellekin. Lämmitetty hoitopeti, metsäinen tuoksumaailma ja tunnelmallinen tila viimeistelevät kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Hoito pyritään toteuttamaan mahdollisimman äänettömästi, asiakkaan omaa hetkeä häiritsemättä. Pidemmän hoidon kesto riippuu ihon kunnosta ja tarpeista, toteutamme tarvittaessa sekä laitehoidon että mekaanisen puhdistuksen että pitkän hieronnan. Annamme aina myös ihonhoidon ohjausta hoitosi jälkeen sekä neuvomme sinulle sopivien tuotteiden valinnassa.

60 min 84 €

75-90 min 104 €

Hydrogen-kasvohoidot

Caretech Hydrogen on ensimmäinen ihonhoitolaite, joka poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä pintaa syvemmältä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. 4-vaiheisessa hoidossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille, myös erittäin herkkäihoisille. Hoito on miellyttävän tuntuinen, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi, joten voit meikata, urheilla, saunoa yms. heti hoidon jälkeen. Suosittelemme tätä hoitoa samealle, pintakuivalle iholle joka kaipaa heleyttä ja kosteutusta.

Hydrogen kasvohoito 45 min 99 €

Hydrogen kasvohoito 60 min (sis. hieronnan) 119 €

Ripsien tai kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä

Kulmien värjäys sisältää myös kulmien siistimisen.

15 €

Ripset ja kulmat 28 €

 

 

Vartalohoidot

Selän mekaaninen puhdistus

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, lämpimät kompressit tai höyrytyksen, selän ihon mekaanisen puhdistuksen, rauhoittavan naamion ja loppuvoiteen.

45 min 55 €

Selän ultraäänipuhdistus

Sisältää alkupuhdistuksen, lämpimät kompressit tai höyrytyksen, selän ihon puhdistuksen ultraäänilaitteella, naamion ja hoitovoiteen.

30 min 49 €

Unna Nordic-Metsäkylpy

Metsäkylpy yhdistää miedon metsäiset tuoksut, lämpimän pedin, rauhoittavat hierontaliikkeet, aisteja rentouttavan musiikin ja kotimaisen luonnonkosmetiikan hellivät koostumukset.

Metsäkylpy-hoidossa koko vartalo kuoritaan sokerikuorinnalla, joka sulaa ihoon ja hieronnassa käytetään ihoa pehmittävän vartalonaamion ja kasviöljyjen sekoitusta. Metsäkylpy sopii myös herkemmälle iholle, mutta ei raskaana oleville. Ihana myös lahjaksi!

90 min 119 €

 

 

 

Karvanpoisto sokerilla

Jos sheivaus kyllästyttää, saat helposti sisäänkasvaneita karvoja tai et halua koko ajan olla huolehtimassa ei-toivotuista karvoista, sokerointi on täydellinen vaihtoehto sinulle.

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja kaikilta kehon alueilta. Paitsi karvanpoisto, sokerointi on myös tehokas kuorintahoito vieden karvojen lisäksi mukanaan ihon kuolleen pintasolukon. Säännöllinen sokerointi hidastaa ja vähentää karvankasvua sekä antaa huolettoman sileän ihon pitkäksi aikaa. Käytämme laadukasta, kotimaista sokerointisarjaa.

Tervetuloa tutustumaan maailman makeimpaan tapaan pitää karvat poissa. Täydellinen tapa valmistautua lomamatkalle!

Löydät ajantasaisen sokerointihinnastomme ajanvarauksestamme.

Ripset ja kulmat

  • Ripsien tai kulmien kestovärjäys 21 €
  • Ripset ja kulmat 32 €

Kulmien värjäys sisältää aina myös kulmien muotoilun/siistimisen nyppimällä.

Lash lift eli Ripsien kestotaivutus

Haluatko ripsiisi kaarevuutta, paksuutta ja väriä? Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsien värjäys sekä lisätään ripsiin Lash filler, joka vahvistaa ripsiä tehokkaasti ja tutkitusti tekee ripsistä paksummat jo kahden hoidon jälkeen. Taivutus kestää ripsissä niiden kasvusyklin ajan, keskimäärin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia tai antaa kaikkien taivutettujen ripsien vaihtua uusiin. Ripset voi halutessaan värjätä uudelleen taivutusten välillä. Minimiaika käsittelyn uusimiselle on 4 viikkoa.

Kestovärin kanssa 60 min 69 €

Ilman kestovärjäystä 45 min 59 €

Ripsien puhdistustuotteet

Ripsillämme on takuu vain mikäli asiakas käyttää ripsipidennyksille tarkoitettuja puhdistustuotteita päivittäin. Meiltä löydät kaiken ripsiesi hygienian ylläpitoon. Puhtaanapidolla ehkäiset monia ikäviä ongelmia kuten tulehduksia, mutta puhtaat ripset myös pysyvät kauemmin kauniina! Valikoimistamme löytyy Ekopharman, Cristel Studion sekä Beauty for ashesin puhdistustuotteita.

Klassinen ripsienpidennys

Klassisessa ripsienpidennyksessä yhteen luonnonripseen liimataan yksi ripsikuitu. Ripsirivistö harvenee sitä mukaa, kun omat ripset vaihtuvat. Yleinen huoltoväli klassisessa pidennyksessä on noin 3 viikkoa. Tulethan ripsien laittoon meikittömin silmin, jotta takaamme liimasidokselle mahdollisimman puhtaan ja rasvattoman pohjan.

  • Klassinen ripsienpidennys 99 €
  • Pikahuolto 45-60 min 57 € (max. 2 viikon huoltovälille)
  • Huolto 90 min 69 €
  • Ripsipidennysten poisto 25 €

Volyymiripset

Erittäin ohuita ja kevyitä volyymikuituja voidaan liimata 2-7 kpl yhtä luonnonripseä kohti. Näin saadaan tuuhea, kevyt ja pehmeä lopputulos. Harvaripsisille asiakkaille erinomainen vaihtoehto! Volyymipidennys on erittäin hellävarainen luonnonripsille, sillä 7 volyymikuitua painaa saman verran kuin yksi klassinen kuitu. Vaikka triplaisimme ripsiesi määrän, puolitamme pidennysten painon! Volyymiripsien ajalla voimme tehdä myös hybridiripset (klassisen ja volyymin yhdistelmän).

Volyymiripsien yleisin huoltoväli 4 viikkoa. Huollossa poistetaan huonokuntoiset kuidut ja asennetaan tilalle uudet. Huolto on kivuton eikä vahingoita luonnonripsiä. Et enää tarvitse 24-48 tunnin varoaikoja ripsien asennuksen jälkeen, vaan voit jatkaa tavallisia päivärutiinejasi normaalisti heti, kun astut ulos hoitolan ovesta.

  • Uudet ripset 129 €
  • Volyymi/hybridiripsihuolto max. 5 vkoa 84 €
  • Pikahuolto 45-60 min 59 € (max. 2 viikon huoltoväli)
  • Ripsipidennysten poisto 25 €

 

Jalkahoidot

Perinteinen jalkahoito 65 €

Perinteinen jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, hieronnan ja hoitovoiteen.

-lakkaus + lakkapullo kotiin + 7 €

Spa-jalkahoito 79 €

Spa-jalkahoito sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan ja kosteuttavan naamion.

-lakkaus + lakkapullo kotiin +7 €

Jalkakylpy ja jalkahieronta 29 €

30 min

 

Kädet ja kynnet

Käsien hoito 39 €

-Sisältää käsien kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsien ja käsivarsien hieronnan, hoitovoiteen sekä halutessasi kynsien lakkauksen.

Spa-käsihoito 59 €

-Sisältää perushoidon lisäksi kuorinnan ja naamion käsille

Parafiininaamio käsille hoidon yhteydessä + 10 €

Shellac-kestolakkaus

Uudet 49 €

Huolto (vanhan lakkauksen poisto ja uusi lakkaus) 62 €

 

Sinulle varataan henkilökohtainen ammattilaisen aika. Alle 48 h ennen hoitoajan alkua peruutetuista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista joudumme veloittamaan 75 % hoidon hinnasta. Käyttämätön aika olisi voinut olla tarpeellinen jollekin toiselle. Äkillisissä sairastapauksissa ja muissa hätätilanteissa ajan voi kerran siirtää toiselle päivälle, uutta varattua aikaa ei voi peruuttaa veloituksetta eikä siirtää. Peruutukset varausvahvistuksen lopussa olevasta linkistä tai tekstiviestillä (peruutus on tullut perille kun vastaamme siihen tai kun saat sähköpostiisi peruutusvahvistuksen). Mikäli varaat Timma-sovelluksen kautta, kysymme laskutustiedot etukäteen tekstiviestillä.