Moni tuntee hoitolani ripsipidennyksistä, joita olen tehnyt jo yli kuuden vuoden ajan. Harva kuitenkaan tietää, että toiseksi suosituin hoitomme ripsien jälkeen on sokerointi. Mutta mitä se sokerointi oikeastaan onkaan ja miksi sellaista kannattaa harkita vaihtoehdoksi karvanpoistoon?

Sokerointi

Sokerointi tarkoittaa karvanpoistoa sokerimassalla, joka meillä on Suomessa kehitettyä Helmi-sokeria. Se sisältää vain glukoosia, fruktoosia ja maltoosia eikä mitään ylimääräistä. Sokeroinnin aluksi iho puhdistetaan hoitavalla puhdistusgeelillä, puuteroidaan, sen jälkeen tehdään itse sokerointi ja hoidon päätteeksi iho kosteutetaan rauhoittavalla voiteella. Sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan ja vedetään pois myötäkarvaan, jolloin sokeriin tarttuneet ihokarvat ja kuollut ihosolukko irtoaa.

Sokerointi vs. muut karvanpoistomenetelmät

Kun vertaamme sokerointia muihin menetelmiin, nousevat esille sen monet hyvät ominaisuudet. Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan myötäkarvaan, joten se sattuu vahausta vähemmän. Vesiliukoisena tuotteena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, mutta vie kuolleen solukon mennessään, joten se toimii erinomaisena kuorintana iholle. Karvat lähtevät niin sanotusti juurineen, joten tulos kestää höyläystä pidempään, ja karvat eivät kasva takaisin terävänä sänkenä. Kun karva tuhotaan sokeroinnilla tarpeeksi monta kertaa, se alkaa kasvaa hennompana ja harvempana ja voi lopettaa kasvun jopa kokonaan. Yleisin käyntiväli asiakkaillamme on 3-4 viikkoa, mutta sokerilla voidaan poistaa jo 2 mm pituista karvaa. Mitään villahousuja ei siis tarvitse odotella, jotta voit tulla sokerointiin. 🙂

Bikinialueen sokerointi – kehtaanko tulla?

Sokeria on turvallista käyttää päästä varpaisiin. Erityisen suosittuja alueita ovat sääret, kainalot ja intiimialue. Monia jännittää ajatus bikinialueen sokeroinnista, mutta aivan turhaan. Saan myös paljon kysymyksiä aiheesta “kuinka voit tehdä sellaista työksesi?”. Kosmetologin näkökulmasta iho on samanlaista joka paikassa ja “kaikki on jo nähty”, joten asiakkaiden vartalot eivät todellakaan jää mieleen pyörimään hoitolan ovien sulkeuduttua, eikä sokerointi ole sen kummempi työtehtävä kulmakarvoihin kuin bikinialueellekaan. Jo kouluaikoina harjoittelimme sokerointia kaikille kehon alueille, joten tilanne on itselleni luonteva ja täysin rutiinia. Meille uskaltavat siis huoletta tulla myös ensikertalaiset, ei tarvitse jännittää!

Kenelle sokerointi sopii?

Sokerointi on itse asiassa todella mukavaa vaihtelua muihin hoitoihin, koska sen myötä asiakkaiden kanssa tulee juteltua kuulumiset ja päivän polttavat puheenaiheet säännöllisin väliajoin. Sokerointi sopii oikeastaan kaikille, ainoastaan miesten brasilialaista sokerointia meillä ei ole valikoimassa. Miehet ovat kuitenkin tervetulleita sokeroimaan esimerkiksi jalkoja, kainaloita, selkää ja rintaa.

Sokeroinnin ikäraja on meillä Tuikkeessa 16 vuotta, brasilialaisessa 18 vuotta.

Sattuuko sokerointi?

Toinen todella usein kysytty kysymys on “sattuuko se?”. Tuntemus on hyvin yksilöllinen ja riippuu myös sokeroitavasta alueesta. Olen suorittanut useita sokerointikoulutuksia pyrkien kehittämään tekniikkaani mahdollisimman kivuttomaksi ja huomaamattomaksi. Jokainen meille tullut asiakas on selvinnyt sokeroinnin mahdollisesti aiheuttamasta kivusta hienosti loppuun asti, hoito on saatu aina tehtyä ja useimmiten asiakas on unohtanut kivun jo kassalle mennessä. Lopputulos todella palkitsee ja ylittää mahdollisen nipistyksen!

Kun sokerointia tehdään säännöllisesti ja karvankasvu heikkenee, myös kipu vähenee. Tekniikka vaatii harjoittelua. Toki väärällä tekniikalla tehty sokerointi sattuu enemmän, eivätkä karvatkaan välttämättä lähde toivotulla tavalla, joten kannattaa valita ainakin ensimmäisellä kerralla hoitola, jossa sokerointia tehdään paljon.

Tarjous

Koska sokerointia on hyvin vaikeaa markkinoida “ennen/jälkeen-kuvilla”, haluan tarjota teille seuraavan suositteluedun:

  • Brassi sinulle ja ystävällesi -20 % (Aikojen ei tarvitse olla samana päivänä. Mainitse varauksen lisätietoihin ystäväsi nimi.)

Voit käyttää yhtä etua per käynti. Jokaisesta uudesta meille brassiin tulevasta ystävästä saat -20 %, eli mikäli pidät sokeroinnista, kannattaa sitä nyt suositella myös ystävillesi. 🙂

Varaa oma aikasi nettiajanvarauksen kautta.

Nähdään Tuikkeessa!

<3 Anna