Koulutukset

Haluatko sinäkin ripsiammattilaiseksi tai päivittää jo hankittua osaamistasi? Järjestämme koulutuksia klassisiin ja volyymiripsiin sekä lash lift superboost-käsittelyyn. Tuikkeen yrittäjä Anna on Suomen virallinen Ruthie Belle -ripsikouluttaja, ja oppilaat saavatkin koulutuksissamme mahdollisimman tuoretta ja ajantasaista tietoa uusimmista tekniikoista ja tuotteista.

Tuikkeen tiloissa koulutettavien maksimimäärä on 4 oppilasta kerrallaan, mutta koulutuspäivä onnistuu Oulun seudulla myös yhdelle henkilölle. Koulutuksiamme voi tilata myös omaan hoitolaan, tällöin minimiosallistujamäärä on 3 hlöä. Osallistujien ei tarvitse olla samasta hoitolasta. Toimimme koko Suomen alueella.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin koulutuksiamme koskien. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse anna@kauneushoitolatuike.fi tai laittaa soittopyynnön tekstiviestinä 044 272 6653 (puhelimemme on äänettömällä hoitojen ja koulutuksien ajan).

Seuraa myös Facebookissa niin pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista!

  • Lash lift superboost 190 €
  • Klassiset ripset 1-3 päivää 590 € (yhdelle oppilaalle tai pitkänmatkalaiselle mahdollista tiivistää yhteen päivään ja toteuttaa osa opetuksesta etänä)
  • Volyymiripset 1-2 päivää 400 €/oppilas (ryhmäkoulutus) tai 490 €/yksilökoulutus
  • Volyymiripset preppausworkshop (ilman mallia, teoriaosuus ja viuhkaharjoittelu) 195 € /oppilas (ryhmäkoulutus) ja 250 €/yksilökoulutus

Ripsienpidennyskoulutukset sisältävät pienen aloituspaketin ja koulutuksessa on mahdollista tehdä lisäostoksia. Lash lift-koulutus sisältää koulutuksessa käytettävät materiaalit, tuotteita ostettavissa mukaan erikseen. Lash lift-kurssin suorittaneille tarkoitettuun virtuaalimateriaalipankkiin pääsemiseksi tarvitaan Facebook-profiili.

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Peruutus veloituksetta 14 vrk ennen kurssin alkua ja sen jälkeen lääkärintodistuksella.