Olen helposti innostuva ja inspiroituva ihminen, minkä vuoksi ruokin motivaatiotani useilla lisäkoulutuksilla vuosittain. On ihanaa tutustua alan uusimpiin tuuliin, kehittää omaa ammattitaitoaan ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten ja kollegoiden kanssa. Vuoteen 2019 on mahtunut volyymiripsikoulutus kevättalvella, kestotaivutuskoulutus vapun tienoilla, ripsileiri Turkin auringon alla ja nyt viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä Unna Nordic-kasvohoitokoulutus Helsingissä.

Unna Nordic on Suomessa kehitetty ja valmistettu ylellinen luonnonkosmetiikkasarja, jonka kantavana teemana on metsä. Supisuomalainen, tuikitavallinen metsä. Mikä siinä on niin inspiroivaa? Metsä on suomalaisille rakas paikka, johon mennään rentoutumaan, harrastamaan, nollaamaan päätä, hakemaan ravintoa, kuuntelemaan luonnon ääniä. Nyt metsä on tuotu kauneushoitolaan ja minulla on ilo tarjota tätä metsäretkeä Oulussa.

Unna Nordic-kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisia, elämyksellisiä hoitoja joissa kosmetologin sataprosenttinen keskittyminen on sinussa. Näissä hoidoissa jokainen minuutti on vastinetta rahalle eikä asiakasta ei jätetä missään vaiheessa hoitoa yksin. Voit myös unohtaa vanhat käsityksesi monesta muusta kasvohoitojen klassisesta käytännöstä kuten perinteisistä naamioista, nihkeistä kasvosienistä tai siitä ettei ihonpuhdistus sisällä mitään hemmottelevaa. Unna Nordic-kasvohoidossa  saat nauttia harmonisesta tunnelmasta lämmitetyn hoitopedin pehmeässä sylissä, lempeiden mutta tehokkaiden tuotteiden hoitaessa ihoasi. Tuoksumaailma on suomalaisille tuttu, sillä tuotteet sisältävät muunmuassa koivunmahlaa, marjoja, katajaa ja monia muita metsän antimia.

Sarja on vastuullisesti tuotettu ja täysin vegaaninen. Täytyy myöntää, että itselläni tapahtui Unnan kohdalla totaalinen “hurahtaminen” ja siinä menivät samalla uusiksi niin hoitomusiikit kuin hoitolan sisustuskin. 😀 Samalla tuli hankittua jos jonkinlaista mööpeliä lämpöpatjasta pyyhkeenlämmittimeen. Nyt voin ylpeänä sanoa, että meillä todella viihdytään ja olen pyrkinyt miettimään jokaisen yksityiskohdan asiakkaan näkökulmasta.

En malta odottaa, että saan tutustuttaa juuri sinut Unnan maailmaan tarjoten sinulle samalla hetken hengähdyksen arjen haasteista. Avaa aistisi ja tunne metsä ihollasi.

❤️ Anna

P.S. Tässä vielä asiakaspalautteita viime viikolta:

“Ihanan rentouttava ja rauhallinen kasvohoito uusilla Unna Nordic-sarjan tuotteilla! Tuoksut todella miellyttäviä. Annan työskentely todella ammattitaitoista ja hellävaraista.❤️Vahva suositus siis jos haluaa itsensä hemmottelua! 🥰”

“Sinusta kyllä todella huokuu se, että rakastat sitä mitä teet. Siksi tulin uudelleen.”

Kiitollisena teistä, näihin tunnelmiin, nähdään hoitolalla. ❤️