Näin saavut hoitolaan

Sijainti ja pysäköinti

Hoitola sijaitsee Limingantullissa, Kallisentieltä oikealle Krouvintie ja heti vasemmalle pihaan, postilaatikoiden kohdalta. Liikkeen edessä ilmaiset asiakaspaikat 2kpl. Meille pääsee kätevästi myös bussilla, pyörällä ja jalan. Samassa talossa toimivat mm. Sol ja OTIS.

Huomioithan, että mikäli saavut todella ajoissa, saattaa meillä olla edellisen asiakkaan hoito vielä kesken. Istahdathan tällöin hetkeksi odottamaan. Lahjakortti- ja tuoteostoihin toivomme ilmotusta saapumisestasi etukäteen, jotta voimme varautua tuloosi ja olla varmasti paikalla.

Olemme avoinna vain sopimuksen mukaan, mutta laita rohkeasti viestiä 0442726653 mikäli tarvitset aikaa etkä löydä sopivaa nettiajanvarauksen kautta.

Varausehdot

Varatessasi ajan sitoudut noudattamaan varausehtojamme.

Sinulle varataan henkilökohtaista ammattilaisen työaikaa, josta emme saa palkkaa mikäli aikaa ei käytetäkään. Alle 48 h aiemmin peruutetuista tai kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista joudumme veloittamaan 75% hoidon hinnasta. Käyttämätön aika olisi voinut olla tarpeellinen ja mieluinen jollekin toiselle. Voit peruuttaa tekemäsi varauksen sähköpostivahvistuksen lopussa olevasta linkistä,  tai voit laittaa myös tekstiviestin. Tekstiviestiperuutus on vahvistettu, kun vastaamme viestiisi. Emme valitettavasti ehdi lukea sähköpostiamme niin usein, että äkilliset peruutukset tavoittaisivat meidät varmasti ajoissa sitä kautta, joten sähköpostiperuutuksia emme ota huomioon. Mikäli yrität soittaa mutta emme pääse vastaamaan, laitathan tekstiviestin.

Äkillisissä sairastapauksissa ajan siirtäminen on mahdollista. Korvaavaa aikaa ei kuitenkaan voi peruuttaa veloituksetta. Korvaavan ajan tulee olla 1 kuukauden sisällä alkuperäisestä varatusta ajasta.

Ohjeita sokerointiasiakkaille

Ikäraja hoitoihimme on 16 vuotta ja brasilialaiseen sokerointiin 18 vuotta. 

Sokerointi on paitsi karvanpoistomenetelmä, myös tehokas kuorinta iholle. Ethän kuori ihoasi sokeroitavalta alueelta 2-3 päivää ennen tai jälkeen sokeroinnin. Vältäthän myös saunomista, uimista ja hikiliikuntaa sokerointipäivinä, suihkussa voit käydä normaalisti. Brasilialainen sokerointi onnistuu myös kuukautisten aikana, mikäli käytät tamponia tai kuukuppia.

Olisi hyvä välttää deodoranttia, kosmetiikkaa, itseruskettavia ja auringonottoa sokeroinnin jälkeen samana päivänä, joten huomioithan nämä kun suunnittelet ajanvarausta. 

Ohjeita ripsiasiakkaille

Ripsien puhdistus

Ripsien pysyvyyden ja silmien terveyden kannalta on erittäin tärkeää, että ripset ovat mahdollisimman puhtaat ennen pidennysten asennusta. Tästä syystä toivomme, että saavut ripsiajallesi ilman silmämeikkiä ja ripset sekä silmäluomet puhdistettuna öljyttömällä puhdistustuotteella.

Mikäli et noudata ripsien kotihoito-ohjeita (mm. pesu päivittäin ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistustuotteella), emme valitettavasti voi antaa ripsipidennyksille takuuta. Ripsirajaan ja ripsiin kertyy päivittäin likaa, mm. ihosta irtoavaa talia, meikin jäämiä, ilmansaasteita, pölyä, hikeä ja kyyneleitä, jotka paitsi haittaavat liiman tarttumista, myös aiheuttavat silmillesi tulehdusriskin, mikäli niitä ei päivittäin pestä pois.

Ripsipidennykset pysyvät kauniimpana pidempään kun peset ne päivittäin – ethän siis suotta varo ripsien kastumista. Saat ohjeet ripsien pesuun käyntisi yhteydessä ja voit ostaa meiltä myös tuotteet kotiin pesua varten. Älä epäröi kysyä, mikäli jokin asia askarruttaa!

Ripsien pysyvyys

Voit treenata, käydä suihkussa yms jo samana päivänä ripsien asennuksesta, mutta saunaa suosittelemme välttämään ainakin muutaman tunnin ajan.

Huomaathan, että ripset eivät välttämättä pysy jos sinulla on;

  • kilpirauhassairaus
  • raskaus, imetys tai muu hormonitoiminnan poikkeustila
  • antibioottikuuri
  • alle 24 h päihtymyksestä
  • alle 12 h solariumissa käynnistä
  • rasvainen iho
  • työ tai harrastus, jossa ripsesi altistuvat jatkuvasti esimerkiksi rasvalle tai lämpötilojen vaihtelulle
  • lasimainen ripsi
  • nopea ripsien kasvu
  • tapana hieroa silmiäsi tai nukkua vatsallaan

Tavoitteenamme on tehdä kaikille asiakkaille heille sopivat ja kestävät ripsienpidennykset. Joskus käy kuitenkin niin, etteivät ripset syystä tai toisesta pysy toivotulla tavalla. Reklamaatiotilanteissa pyydämme ilmoitusta 7 vuorokauden sisällä ripsien asennuksesta. Pyrimme järjestämään yhden korjauksen, jonka jälkeen katsotaan tilannetta yhdessä uudelleen. Mikäli ripset eivät pysy korjauksenkaan jälkeen, suosittelemme kokeilemaan eri tekijää. Tekniikoita, tuotteita ja tyylejä on erilaisia, ja jokin toinen tekniikka saattaa sopia juuri sinun ripsillesi paremmin. Mikäli emme pysty jäljittämään huonon pysyvyyden syytä, emme voi myöskään sitä korjata jolloin tilanne ikään kuin kiertää kehää.

Varaathan aikaasi ripsien pikahuoltoon 1 h, klassisten huoltoon 1,5 h, volyymitäyshuoltoon tai uusiin klassisiin ripsiin 2 h ja uusiin volyymiripsiin 3 h. Emme tee töitä kiireellä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas.

Meille on ensisijaisen tärkeää luonnonripsiesi terveys ja turvallisuus, joten arvioimme yksilöllisesti, kuinka pitkää ja näyttävää kuitua juuri sinun ripsiisi voidaan asentaa. Muistathan, että tämä toimintatapamme on sinun itsesi parhaaksi. Kunnioitathan ammattilaisen pitkään harjoiteltua käsityötä, etkä käytä ripsipidennyksiisi ripsiväriä sekä noudatathan sinulle annettuja kotihoito-ohjeita.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne.

Sydämellisesti tervetuloa!